Over mij

Mijn naam is Shanice van der Fluit, afkomstig uit Nieuwe Niedorp. Met een muzikale familie kan ik zeggen dat de muziek er al van jongs af aan met de paplepel is ingegoten. Op mijn 7e jaar ben ik begonnen met klassiek pianoles.

Na het behalen van mijn studie Sociaal Pedagogisch werk ben ik mij meer gaan richten op mijn grote passie en ben ik onder andere zang en theorie lessen gaan volgen bij verschillende docenten. Daarnaast ben ik in verschillende formaties gaan spelen en zangkoren gaan begeleiden.

Mijn eigen lespraktijk

Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan als pianodocent bij Studio WJN. Door deze ervaring heb ik in 2012 besloten om mijn eigen lespraktijk te gaan oprichten.

Ik heb toen mijn studie opgepakt, en ben toetsen en muziektheorie gaan studeren aan de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam.

Drie jaar later ben ik afgestudeerd als Vakspecialist Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Muziekdocent

De afgelopen jaren ben ik naast de lespraktijk werkzaam geweest als Muziekdocent op de Bonifatiusschool & Basisschool Het Ruimteschip in Spanbroek.

Ik werk op dit moment voor Muziekschool Waterland & Stichting Muziek Opmeer.

Hier verzorg ik keyboardlessen, klassikale muzieklessen en leid ik een jongerenkoor.

Ook geef ik teamtrainingen en coaching aan leerkrachten in het basisonderwijs.

Optredens

Naast mijn werkzaamheden in de lespraktijk & op de scholen, speel ik zelf in verschillende formaties. Van bruiloften tot uitvaarten, theaters en feestjes. Voor mij is het podium nog steeds de mooiste plek.

‘’Ik hoop dat ik door middel van mijn ervaring en liefde voor de muziek andere mensen/leerkrachten kan inspireren en enthousiasmeren’’